avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fotocopie dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fotocopie dosar

se poate solicita o fotocopie dupa dosar daca este inca in faza de cercetare si se afla la Parchet?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:37, 11 Noiembrie 2011
cercetarea penala nu este publica, nici macar invinuitul nu poate studia dosarul pina la prezentarea materialului de urmarire penala, deci cererea dvs va fi respinsa de procuror.
lilicrin a scris:

se poate solicita o fotocopie dupa dosar daca este inca in faza de cercetare si se afla la Parchet?

Daca cercetarea penala este in faza actelor premergatoare puteti studia dosarul si cere copii;
Daca s-a inceput urmarirea penala atunci dosarul are caracterul secret pt toti cei implicati si nu mai aveti acces la dosar.
de la ce parchet ati obtinut xerocopii ale actelor premergatoare? poate am si eu dosare acolo si as face o asemenea cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)
Citatie la parchet elagrosu elagrosu buna seara, Am rugamintea in a ma ajuta sa ma lamuresc ce inseamna citatie la procuratura ca invinuita, inseamna ca incepe un proces penal cu judecator si ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar penal avform avform Sunt reprezentant al unei societati comerciale care are dosare penale in lucru pe la parchete sau IPJ - uri. Avand in vedere ca avem calitatea de ... (vezi toată discuția)