avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... separare la apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

separare la apa

buna ziua. am solicitat o lucrare de separare a tevii de apa impreuna cu vecinii in curte, am platit totul jumate jumate cum era normal, mai putin capacul de camin care costa cu mult peste pretul pietei, adus de muncitorii de la apa canal. nu am fost de acord sa il cumparam deoarece este capac stradal si nu aveau factura pentru el (ceea ce este ilegal, capacele de canal stradal nu se fabrica pentru comercializare,deci apartin statului). contra vointei nostre vecinii l`au cumparat, iar eu cand am cerut factura nu mi`au dat pe manopera. acum vin amenintari din partea vecinilor ca daca nu dam banii pentru canal(200 lei de familie) ne inchid ei apa, de la robinetul principal din pivnita lor, ceea ce iarasi nu este legal. am chitantele pentru materialele cumparate, plus am facut si o sesizare la managerul de la apa canal in legatura cu lucrarea. in cazul in care ei imi inchid apa de la ei din pivnita, spuneti`mi va rog care imi sunt drepturile, ce as putea face, deoarece eu am fost de buna credinta si am platit pentru ce mi s`a cerut.

Alte discuții în legătură

Factura apa/canal apa livrata incarcata cu pierderi foarte mari hoina hoina Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor de pe acest site! La sfirsitul lunii decembrie am primit factura de apa la un total de plata de 1210.70Ron,respectiv plata a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna ... horia.popescu.92 horia.popescu.92 Buna ziua, Am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna cu un teren de 14mp pentru parcarea auto. In curtea imobilului , pe langa spatiile comune ... (vezi toată discuția)
Constructia ilegala si nepasarea sau indolenta autoritatilor locale dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani de zile, 2 vecini insistau sa inlocuim tevile de la subsol, ca sunt uzate si vechi, ideea a fost alta din partea celor 2 vecini, si anume sa-si ... (vezi toată discuția)