avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Platile compensatorii intra in calculul indemnizatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Platile compensatorii intra in calculul indemnizatiei de somaj?

BUNA SEARA,AM O CUNOSTINTA CARE APLECAT DE LA O INSTITUTIE CU ACORDUL PARTILOR. A PRIMIT PLATI COMPESATORII SI S-A ANGAJAT PE O PERIOADA DE O LUNA DE ZILE.INTREBAREA ESTE;PLATILE COMPENSATORII INTRA IN CALCUL SOMAJ?(S-A RETINUTCASS-UL AJUTORUL DE SOMAJ)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:30, 9 Noiembrie 2011
1. S-a mai discutat pe aceasta tema.
2. Curtea de Conturi a Romaniei a apreciat ca salariile compensatorii primite in baza prevederilor CCM nu trebuie luate in calculul indemnizatiei de somaj.
3. Cei care au primit astfel de indemnizatii au fost somati sa restituie diferentele de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj si impozitare plati compensatorii cristi1955 cristi1955 Am fost disponibilizat in data de 14 septembrie 2012, primind si plati compensatorii pentru care s-a platit de societate si mi s-a retinut, contributie pentru ... (vezi toată discuția)
Clarificare calcul indemnizatie viitorsomer viitorsomer Ce temei legal are curtea de conturi sa nu ia in calculul indemnizatiei de somaj un venit (impozitat cu procentul aferent aj de somaj) , mentionez ca unitatea ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii sunt avute in vedere la calculul indemnizatiei pentru somaj? mary2001 mary2001 Buan ziua, sunt somera din noiembrie 2010 ca urmare a unei concedieri colective . doresc sa stiu daca la calculul indeemnizatiei de somaj se iau in calcul ... (vezi toată discuția)