avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii si acte necesare bar/cafenea si restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii si acte necesare bar/cafenea si restaurant

Ma intereseaza care sunt autorizatiile necesare, pentru functionarea barului/cafenelei si a restaurantului. Multumesc

Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 19:10, 9 Noiembrie 2011
sanitar veterinara, de la protectia mediului,autorizatie de functionare de la Ministerul Alimentatiei Publice, Primarie, Sanepid, Pompieri)
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii si acte necesare cafenea-restaurant klinox klinox Buna ziua M-ar interesa si pe mine care sunt actele si autorizatiile necesare si conditiile punctului de lucru pentru a putea deschide o cafenea/restaurant cu ... (vezi toată discuția)
Gradina de vara kajan.barna kajan.barna vreau sa deschid o gradina de vara 1 mai pana 30 sep.ce fel de autorizatii sunt necesare in cean am baruri si am si punctul de lucru:vishenka::love1: (vezi toată discuția)
Pasii pentru deschiderea unui restaurant RazvanSN RazvanSN In primul rand \"Buna ziua\" si bine v-am gasit pe acest forum . De curand am achizitionat un apartament la parterul unui imobil si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)