buna seara
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: se poate beneficia de somaj dupa revenire din concediu crestere copil daca se face angajarea pe perioada determinata de 1 luna intr-o alta firma din trust ? Se considera continuitate ?
Multumesc mult
Da, puteti beneficia de indemnizatia de somaj ... de ce trebuie sa va mai faceti angajarea ? Ce s-a intamplat cu c.i.m. care a fost suspendat pentru CCC?
este putin mai complicat si mai ciudat. nu vor sa ma mai primeasca in cadrul firmei din trust de unde am plecat in CCC si mi-au propus un contract pe perioada determinata de 1 luna la o alta firma din grup pt a beneficia de somaj. sincer nu mi-au spus de ce nu-mi dau somaj direct din firma din care am plecat in CCC. probabil vor sa angajeze pe altcineva pe postul meu, ma gandesc.....
am inteles. in cazul acesta mai pot beneficia de somaj (dupa incheierea contractului pe perioada determinata)????
dar nu exista nici o posibilitate sa-i fortez sa-mi acorde direct somaj fara a mai trece prin acel contract de 1 luna (sincer eu nu vreau sa-mi dau nici o demisie, sa gaseasca ei o madalitate de a ma da afara)???