avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conturi bancare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conturi bancare societate

cum pot afla si cum gasesc eu conturile unei firme (la ce banca are deschis ea conturile)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:05, 10 Noiembrie 2011
o puteti face prin executor
pana la executor (cale lunga), va puteti uita, de exemplu, pe facturile pe care le emite.B-)
La ce va sunt necesare conturile societatii respective?:O
buna ziua
i-mi folosesc ca sa mi pot recupera salariu restant de la firma care nu mi l-aplatit din 2010 findu-mi necesar ca sa dau unui ex.judecatoresc
pai e treaba executorului... va plateste pentru asta?!:rolleyes:

Alte discuții în legătură

Executorul nu a virat banii creditorului la timp, mi se solicita tot mie penalitati SCORPIONFISH70 SCORPIONFISH70 Buna ziua, Am o problema si nu stiu in ce directie sa ma indrept daca e cineva care ma poate ajuta il rog sa o faca,iata despre ce este vorba: Acum 1 an am ... (vezi toată discuția)
Conturi din banci stefan alexandru stefan alexandru buna ziua va rog sa mi spuneti cum pot eu persoana fizica sa aflu unde are cont,conturi firma care nu mi-a platit salariile restante dupa ce m-a dat afara ... (vezi toată discuția)
Plângere penală abandon 25Maria23 25Maria23 Bună ziua, Dacă tatăl a plătit pensia alimentara o sigura luna din ultimii 3 ani I se poate face plângere penală și acționa în instanță firma la ... (vezi toată discuția)