avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 2% din salariu trimisi catre sanatate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

2% din salariu trimisi catre sanatate?

As dori sa stiu daca e adevarat ce am auzit cum ca in curand va exista si un al treilea " 2%"
Pana acum stiu ca sunt doi, primul se duce catre pensia privata, al doilea se duce catre o organizatie,fundatie...etc. si al treilea (de care va intreb) s-ar duce catre o firma de asigurari de sanate (catre un fond de sanatate).

Stiti ceva de acest aspect? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 10:49, 10 Noiembrie 2011
al 2 lea 2% se duce daca dvs. doriti, din impozitul pe salariu platit de-a lungul unui an ( se depune o declaratie de directionare a 2% din impozit) .. pe cel de al 3 lea il asteptam (inca nu au cazut de acord partile "beligerante")... in tara asta muncim pentru stat nu pentru noi....
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
leuca_luminita, utilizator
Am inteles, stiti cumva nr acestei noi reglementari care inca e la "dospit"?
Va primi nr. doar dupa ce va fi adoptata....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca? sebisibiu sebisibiu Tocmai mi-am deschis un PFA. Nu am lucrat niciodata deci nu am inca carte de munca. Unde trebuie sa imi fac? Ce acte sunt necesare? Multumesc. (vezi toată discuția)
2% andral andral Vreau sa stiu si eu,cei 2%care se opresc la angajati,unde se pot duce? Intreb deoarece sunt obligat sa semnez ca sunt deacord sa se vireze unde vrea seful meu. ... (vezi toată discuția)
Asigurarile private de sanatate obligatorii freesia freesia Buna ziua! Am vazut ca s-a mai discutat despre acest subiect in iunie 2009 pe acest forum. De asemenea, am gasit, tot pe internet, ca s-ar fi dat o lege de ... (vezi toată discuția)