avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj absolvent facultate fara licenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolvent facultate fara licenta

daca am absolvit facultatea anul acesta-dar nu am luat licenta pe care urmeaza sa o dau in februarie anul viitor-am dreptul la indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:42, 10 Noiembrie 2011
O discutie utila aveti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Mergeti la Agentia de Somaj cu adeverinta de absolvent de la facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am terminat facultatea, nu am licenta, pot beneficia de somaj? crina_mihai crina_mihai Am si eu o nelamurire...am terminat facultatea recent, pot primi si eu ajutor de somaj?..inca nu mi-am dat licenta si nu o dau anul asta...am si lucrat dar nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru somaj acordata studentilor absolventi, conform art.82/legea 76/2002 lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! Fiica mea a absolvit Universitatea de muzica, si a luat licenta in sesiuna ianuarie-februarie(2013) asa cum se specifica si in adevarinta.Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)