avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am terminat facultatea, nu am licenta, pot beneficia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am terminat facultatea, nu am licenta, pot beneficia de somaj?

Am si eu o nelamurire...am terminat facultatea recent, pot primi si eu ajutor de somaj?..inca nu mi-am dat licenta si nu o dau anul asta...am si lucrat dar nu am nici 6 luni pe cartea de munca...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:45, 16 Iulie 2010
Legea 76/2002 nu precizeaza ca absolvent de facultate inseamna si diploma de licenta, asa ca mergeti la Agentia de Somaj cu adeverinta de la facultate (ca sunteti absolvent si nu ati dat licenta).
am terminat facultatea anul trecut si am dat licenta anul acesta , am dreptul la somaj in situatia mea?
mentionez ca nu am lucrat nicaieri si nu am luat somaj niciodata.
multumesc
1. Dupa raspunsul meu anterior nu aveti dreptul la indemnizatie de somaj deoarece au trecut cele 60 de zile de la absolvire, in care trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj.
2. Daca raspunsul meu anterior este gresit atunci ati putea beneficia de indemnizatie de somaj.
3. Cel mai bine este sa intrebati la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de somaj - student care a terminat studiile dar nu a sustinut examenul de licenta anca1988 anca1988 Am terminat cursurile facultatii de Geografie din cadrul Univ. din Buc in septembrie 2010, dar examenul de licenta il sustin abia in februarie 2011. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii Ciminutza Ciminutza buna ziua! anul asta termin facultatea de stat, insa nu am muncit niciodata pana acum. dupa licenta pot beneficia de somaj pana imi gasesc un serviciu cu carte ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti OmarP OmarP Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers. Am terminat ... (vezi toată discuția)