avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Locuinte ANL - tinerii au dreptul la locuinte de la ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Locuinte ANL - tinerii au dreptul la locuinte de la stat?

au dreptul tineri la o locuinta de la stat?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:10, 10 Noiembrie 2011
Persoanele pana in 35 de ani au prioritate la inchirierea unei locuinte din fondul de stat. Conditiile le gasiti pe pagina oficiala ANL...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar anl 2018 ggasokaa ggasokaa Buna ziua, As dori sa depun dosarul pentru o locuinta ANL. Am intrat pe pagina lor, iar acolo scrie ca programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)