avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma

Vand un SRL fara datorii.Din momentul preluarii firmei de catre noul asociat unic/administrator cand si cum se predau documentele contabile si alte documente ale firmei?Sau documentele referitoare le perioada premergatoare vanzarii ramand la vechiul proprietar?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: corina.leoveanu , utilizator 19:22, 10 Noiembrie 2011
contractul de cesiune trebuie sa il inregistrati la registrul comertului; puteti cuprinde chiar in act acest ca ati predat documentele contabile sau puteti incheia un proces verbal
Procesul verbal pt.predarea documentelor trebuie legalizat?
Multumesc
puteti cere notarului autentificarea sau darea de data certa...nu legalizare
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl dariusv. dariusv. Buna ziua - in momentul de fata vreau sa-mi vand afacerea impreuna cu SRL-ul. Am gasit si clientul interesat, dupa care am vb cu contabilul meu si cu un ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator/asociat srl dploiesti dploiesti Va rog sa-mi spuneti daca predarea tuturor actelor, inclusiv cele contabile, intre vechiul administrator/ asociat si noul administrator/asociat este valabila ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui srl ciprian2000 ciprian2000 Buna seara, Doresc sa va intreb urmatorul lucru:in cazul in care un administrator ( asociat unic) al unui srl doreste sa vanda firma prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)