avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Eliberare titlu proprietate - Legea nr. 247/2005
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Eliberare titlu proprietate - Legea nr. 247/2005

-sunt reprezentant al unei biserici si am depus cerere pt eliberare titlul proprietate si nu am primit nici un raspuns la cerere.
ma pot adresa instantei de contencios administrativ sau in instantele civile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adorjan Ramona , Consilier juridic 11:59, 10 Noiembrie 2011
daca ati cerut eliberarea titlului de la cadastru atunci va adresati insantei de contencios administrativ pentru ca este vorba de o institutie publica
nu am solicitat la Primarie
am depus cerere la Legea 247
[ link extern ]
intrati aici, cam asa ar trebui sa arate o solicitare, poate nu ati intocmit-o dvs bine......si de aceea nu va raspuns nimeni, desi sunt nevoiti sa raspunda in 15 zile , max 30....
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
Adorjan Ramona, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea unui spor stabilit prin lege irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Desi intrunesc toate conditiile impuse de Legea 339/2007 privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul UAT judetene si locale ... (vezi toată discuția)
Legea 554/2004 Tarzan2012 Tarzan2012 In legea 554/2004 a contenciosului administrativ, se face referire la autoritatile publice. In momentul cand se depune o petitie la o firma sau o institutie ... (vezi toată discuția)
Completare titlu de propietate costi_mbd costi_mbd Am o suprafata de teren de 1,08 ha pe care o detinem din 1991 dar cand s a impartit terenurile conform Legii 18 Comisia Locala ne-a facut titlul de propietate ... (vezi toată discuția)