avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua, pt o insolventa la cererea debitorului este nevoie de solicitarea unui certificat constatator de la onrc?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:04, 11 Noiembrie 2011
stiu ca exista pe cerere un subpunct unde se marcheaza casuta " altele" ..acolo cred ca ne-am incadra noi. insa intrebarea e ce se scrie la "altele" ? Putem scrie de exemplu: " pt informare" ?
da, se poate
Debitorul trebuie sa depuna pe langa cererea de deschidere a procedurii mai multe documente in dovedirea situatiei de fapt
Acestea sunt enumerate la art 28 din lege 85/2006
Printre ele se regaseste si Certificatul constatator de la ORC

Putem scrie de exemplu: " pt informare" ?

puteti scrie "la cerere"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator onrc carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! O societate a actionat in justitie o alta societate, pentru sume neachitate din 2010, cerand starea de faliment. Avocatul spune ca la tribunal ... (vezi toată discuția)
Radiere punct de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună seara, Care este formularul pe care trebuie să îl completez la ORC pentru radierea unui punct de lucru? Am citit că ar trebui completată cererea de ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator bettygrig bettygrig Certificatul constatator de la ONRC cuprinde pe langa datele de identificare si urmatoarele date : obiect de activitate, tip de capital, capitalul social, ... (vezi toată discuția)