Bună seara,
Care este formularul pe care trebuie să îl completez la ORC pentru radierea unui punct de lucru? Am citit că ar trebui completată cererea de depunere și/sau menționare acte. M-am uitat peste acest document și nu îmi dau seama care este rubrica pe care trebuie să o bifez.
Vă mulțumesc.
Trebuie întocmită o hotărâre a asociaţilor prin care se decide închiderea punctului de lucru. Pe cererea de menţiuni se va bifa căsuţa "sediul secundar".
Îmi cer scuze că insist, dar în cererea de depunere și/sau menționare acte referitor la sediul secundar eu nu am găsit decât ”Prelungire valabilitate sediu secundar (prelungire/modificare titlu sub care este deținut)”. Vorbim despre același formular sau eu mă uit pe formularul care nu trebuie? Eventual, vă rog să îmi atașați formularul în cauză.
Vă mulțumesc.
Dumneavoastră vă uitaţi pe cererea de depunere şi / sau menţionare acte, nu este acela formularul utilizat pentru închiderea punctului de lucru.
Formularul care se foloseşte este cererea de înregistrare cu cod 11-10-150, o găsiţi pe site-ul ONRC - formulare - înregistrare persoane juridice. În acest formular bifaţi căsuţa "sediul secundar" de la punctul 4.6.
Sediu social
just.rain
Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)