am gresito si nu stiu cum sa o scot la cap,am fost depistat cu alcolemie de 0,45 in aerul ex si in sange 1,00 si 0,80,mentionez ca trecusera cam 6 ore de cand am baut nici foarte mult dar asta e scuze nu am,ca nu trebuia sa ajung aici.Problema este alcolemia prea mare in sange.Ce pot face in situatia data?
Deci sa stii de la bun inceput ca eu nu sunt avocat dar :
Procedura cu permisul este urmatoare : control - > retinere -> constatare FAPT PENAL = > automat anulare...
Verifica in codul rutier si o sa vezi ca prima masura a oricarui fapt penal constatat este anularea permisului de conducere
Urmatoare problema este ca probabil, fiind prima abatere, fara pagube materiale sau omenesti, vei primi ca pedeapsa amenda penala, daca ai un avocat bun si in cel mai rau caz inchisoare, nu preventiva ,ci CU SUSPENDARE pe minimum de 2 ani prevazut in lege ( de la 2 la 5 ani), dupa care, in cadrul aceleasi sentinte, judecatorul hotaraste cand si daca mai ai voie sa efectuezi din nou scoala de soferi si dreptul de a sustine examen pentru un nou permis de conducere (de obicei MINIM 1 an)
Nu este deloc bine ce ati facut. Veti primi o condamnare cu suspendare si anularea permisului. Veti avea voie sa depuneti actele pt obtinerea unui nou permis dupa un an dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii de condamnare. Puneti la munca avocatul pe care il veti angaja.
Alcoolemie de 1.2.
cocly
buna ziua
in luna februarie am fost oprit de politie cu o alcolemie de 0,45 in aierul expirat
am fost la spital si mi s-au recoltat probele de sange ....la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
Dobre2
Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel. Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)