avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cai de atac disponibile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cai de atac disponibile

Va rog un raspuns la urmatoarea speta:
Intr-o actiune de emitere ordonanta de plata bazata pe OUG 119/2007, instanta mi-a aprobat doar debitul solicitat, iar cheltuielile de judecata doar partial (adica doar contravalaorea taxelor, fara onorariu avocat, cu toate ca era depusa la dosar si chitanta prin care s-a efectuat plata).
Ce cai de atac pot formula pentru a se aproba in totalitat cheltuielile de judecata?

Multumesc,
Dana P.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:58, 10 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati contractuale vioricapop vioricapop Buna. Am nevoie de putin ajutor. In 2007 am incheiat un contract de vanzare cumparare cu un client, in cadrul contractului se specifica penalitati de 1% pe zi ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 versus oug 119/2007 Emil Lasconi Emil Lasconi Fratilor va rog sa ma ajutati. Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am ... (vezi toată discuția)
Urgent! punere in executare hotarare ordonanta de plata Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua. Am o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati. Speta sta asa: Creditorul depune cerere de emitere ordonanta de plata impotriva debitorului, ... (vezi toată discuția)