avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... tip de adeverinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

tip de adeverinta

avem o casa intr-un sat de munte care nu este intabulata. casa a fost mostenita de catre tatal meu de la bunici. in certificatul de mostenitor apare ca proprietate extratabulara.
am inceput demersurile de intabulare. in primul rand mi s-a cerut titlul de proprietate pe teren, dar nu am asa ceva. am fost intrebat daca nu a fost o zona colectivizata (nu a fost), dar am aflat ca s-au dat la un moment dat titluri de proprietate sub legea 247/2005 parca. in acest caz mi s-a cerut o adeverinta din care sa reiasa ca acel teren pe care este construita casa nu face obiectul legilor 247/2005; 18/1991 si ar mai fi vreo 2 legi in legatura cu colectivizarea...
exista o asemenea adeverinta tipizata? sau nu am inteles eu bine despre ce e vorba...?

Alte discuții în legătură

Intrebare carmen beladona carmen beladona bunicul meu care a decedat avea un pamant. Am facut un extras de cf si este intabulat bunicul meu si acum la oras la cadastru. M-am dus la primaria satului ... (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare eleea eleea actiune in constatare Am o speta personala si aproape deloc experienta de instanta. In anul 1978 parintii mei au construit o casa si anexe gospodaresti in ... (vezi toată discuția)