avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuzul semnarii unui act de reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuzul semnarii unui act de reziliere contract

Daca o parte a unui contract refuza sa semneze actul de reziliere, ce se intampla cu acesta?
Cel mai recent răspuns: kiffaria , utilizator 10:09, 11 Noiembrie 2011
contractul ramane valabil
Rezilierea ar putea fi solicitata si pe cale judecatoreasca daca sunt motive temeinic dovedite,cum ar fi neindeplinirea obligatiilor de catre una dintre parti.
Este stipulat clar in vreun act normativ ca daca se refuza semnarea actului de reziliere contractul ramane valabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ell65 ell65 Am o problema cu contractul de inchiriere intre parintii mei si o terta persoana (juridica). Pe langa contractul de inchiriere depus la administratia ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere, reziliere mary112 mary112 in anul 2005 socrii ne-au facut un contract de intretinere cu uzufruct ,in tot acest timp noi ne-am indeplinit obligatiile fata de ei , astazi am avut o mare ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui notar sacredfaith666 sacredfaith666 Va salut, as putea oare sa depun plangere impotriva notarului care a autentificat un ante-contract de V-C? Situatia este urmatoarea: Am semnat ... (vezi toată discuția)