avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisele posturilor lucrator comercial, manipulant ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisele posturilor lucrator comercial, manipulant marfa, sofer, femeie de serviciu

. am nevoie de fisa postului pt vanzator ambulant produse alimentare si nealimentare dar care lucreaza in magazin si baruri, manipulant marfa , sofer auto, femeie de serviciu care lucreaza doar intr-o societate mica ,lucrator comercial. va multumesc pt. intelegere. astept daca se poate , raspunsul astazi sau maine 11.11.2011. sa ave-ti o zi frumoasa:wave: sper ca nu trbuie sa platesc pt acest anunt sau pt fisele de post . va multumesc am uitata sa va zic de regulamentul inter pt caen 5560 (baruri si...)
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
0098766, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 11 Noiembrie 2011
incercati aici :
[ link extern ]

lucrator comercial
[ link extern ]

manipulant marfuri
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)
Fisa de post teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna seara doresc si eu model de fisa de post ptr. manajera ajutor ospatar vanzator ambulant ptr produse alimentare bucatar va multumesc mult (vezi toată discuția)