avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua . Am si eu o intrebare. Societatile Cooperative Mestesugaresti au obligatia de a completa si depune revisalul la ITM? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 11 Noiembrie 2011
Este angajator - da, va depune Revisal
gideadaniela a scris:

Buna ziua . Am si eu o intrebare. Societatile Cooperative Mestesugaresti au obligatia de a completa si depune revisalul la ITM? Multumesc.

Numai daca au incheiate c.i.m. , depun REVISAL...
Buna ziua.Nu avem contracte individuale de munca ,aven incheiate conventii individuale de munca.Multumesc.
Aceste conventii sunt asimilate c.i.m. ... prin urmare, trebuie sa depuneti REVISAL-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare conventii individuale de munca revisal? ionutt ionutt Buna dimineata! Societatiile cooperative mestesugaresti au obligatia inregistrarii conventiilor individuale de munca cu care sunt incadrati membrii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal tliliana tliliana Societatiile cooperative mestesugaresti au obligatia inregistrarii conventiilor individuale de munca cu care sunt incadrati membrii cooperatori in Revisal in ... (vezi toată discuția)
Viza itm pe actele aditionale la contractul individual de munca iozefinap iozefinap Buna ziua , Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor ... (vezi toată discuția)