avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare revisal

Societatiile cooperative mestesugaresti au obligatia inregistrarii conventiilor individuale de munca cu care sunt incadrati membrii cooperatori in Revisal in anul 2016?
Cel mai recent răspuns: tliliana , utilizator 12:00, 15 Martie 2016
Buna seara,
Nu au aceasta obligatie. Doar contractele individuale de munca se inregistreaza in Revisal.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare conventii individuale de munca revisal? ionutt ionutt Buna dimineata! Societatiile cooperative mestesugaresti au obligatia inregistrarii conventiilor individuale de munca cu care sunt incadrati membrii ... (vezi toată discuția)
Revisal gideadaniela gideadaniela Buna ziua . Am si eu o intrebare. Societatile Cooperative Mestesugaresti au obligatia de a completa si depune revisalul la ITM? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ref. membrii cooperatori adita74 adita74 Buna ziua, Am o mare problema, dar sper ca cineva care s-a confruntat cu o astfel de situatie sa imi poata da un sfat. Membrii cooperatori care au incheiate ... (vezi toată discuția)