avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare indemnizatie-restrangere drepturi-abuz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare indemnizatie-restrangere drepturi-abuz?

prin oug din 8nov 2011 se suspenda indemnizatia de revolutionar pentru 2012,
am facut credite in baza deciziei de pensie ,iar guvernul prin acest abuz imi ingradeste acest drept .consecintele sunt grave,nu-mi pot plati ratele,
cum pot actiona in justitie?este legal?

Cel mai recent răspuns: marius_ghi , utilizator 23:14, 12 Ianuarie 2012
Din punctul meu de vedere nu trebuiau acordate de la inceput aceste indemnizatii. Indemnizatia fiind un ajutor social nu vad ce ati putea face in instanta.
nu este un ajutor social,este un drept
in primul rand sa mentionati la ce art. din legea 3412004 va incadrati este foarte important daca sunteti la art.4 ali 4. in 2012 nu se acorda restul ia fara probleme indemnizatia .
daca si dreptul dvs este luat in baza 4102011 cred ca nu aveti ce sa faceti decat sa asteptati poate rezolva ceva domnul george costin secretar de stat cu probleme revolutionarilor.

@ Interventie moderator
Pe forum se discuta ideea si nu persoana.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliere juridica negoiflorin negoiflorin DORESC UN RASPUNS COMPETENT LA URMATOAREA PROBLEMA:ART 18 DIN LEGEA 283/2011 SPUNE CA :IN ANUL 21012 INDEMNIZATIILE PREVAZUTE LA ART 4 ALIN 4 DIN LEGEA ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatiilor restante prevazute de legea nr. 341/2004 / oug nr. 53/2010 nicu1506 nicu1506 AM EMISA O DECIZIE CASA DE PENSII PENTRU PLATA INDEMNIZATIEI DE REVOLUTIONAR IN DATA DE 22 MAI.IN 17 IUNIE GUVERNUL A ADOPTAT ORDONANTA DE URGENTA PRIN CARE ... (vezi toată discuția)
Legea revolutionarilor Cristina Vasile Cristina Vasile prin noua lege a revolutionarilor s-au stabilit o serie de drepturi pe care statul urmeaza sa le acorde revolutionatilor.Deasemenea, prin aceeasi lege ... (vezi toată discuția)