avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordare salariu conform promovarii in grad a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordare salariu conform promovarii in grad a personalului contractual

Oameni buni sunt disperata va rog frumos poate puteti sa ma indrumati intr-un fel in cazul in care un salariat promoveaza in gradul imediat superior , la normele de aplicare a legii285/2011 spune ca salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutie, in cazul nostru, institutia nu are salariati similari ce fac in acest caz, de unde iau salariul de incadrare si mai vreau sa stiu sporul de conditii vatamatoare aflat in afara salariului de baza ramane acelasi sau se modifica adica se calculeaza la noul salariu de incadrare, pentru ca vor iesi discutii in cadrul institutiei in cazul celor care nu au promovat si au procentul de 15% din 2010.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 19:18, 13 Noiembrie 2011
In O.G. nr. 10/2008 aveti grilele de salarizare cu salariul minim si maxim pentru fiecare treapta/gradatie la personalul contractual.
Retardatii care au emis (si) legile de salarizare din acest an, (iar) nu au luat in calcul faptul ca salariul la personalul contractual era stabilit intre cele doua limite si pe baza punctajului spre deosebire de functionarii publici care aveau un salariu fix la fiecare treapta.
Asa ca aveti vreo trei "variante":
- luati ultimul punctaj obtinut de salariat la evaluare, parca pe 2009 (ultimul an cand se acorda punctaj, trecandu-se apoi la calificative) si il aplicati la grila respectiva...
- ii dati minim/maxim din grila in functie de ce criterii va dicteaza inspiratia...
- institutia emite o decizie/un act prin care "acoperiti" "aceasta X scapare" a specimenelor care ne conduc...
Dupa ce ati stabilit salariul de incadrare, calculati la acesta toate sporurile, iar apoi aplicati la toate drepturile salariale taierea de 25% si apoi "majorarea" de 15%.
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
Tanjiani, utilizator
Multumesc pentru raspuns dar vreau sa malamuriti si cu sporul de conditii vatamatoare de 15% se caluleaza la noul salariu sau se pastreaza aceeasi valoare pe care a avut -o inainte .
daca am spus toate sporurile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare chiar nu poate nimeni?!! 66ani 66ani Intrebam daca poate cineva sa ma ajute cu o grila de incadrare (SALARIUL BRUT), ca inspector superior 3, cu vechime maxima incepind cu data de 01.01.2013, pina ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale realest25 realest25 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt bugetar, sunt muncitor calificat si am o vechime de 35 de ani. Cu toate acestea vreau sa mentionez faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Care va fii salariul de baza conf.legii 330/2009 gianina5 gianina5 sunt inspector principal treapta de salarizare 1, am salariul de incadrare de 1111 lei, in decembrie am avut urmatoarele sporuri- 25% spor dispozitiv, 15% ... (vezi toată discuția)