avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru neacordare prioritate

astazi 10-11-2011 mi sa retinut permisul de conducere,pe motiv de neacordare prioritate la pietonii.Sa intamplat astfel: eram pe a doua banda iar pe prima langa mine era alta masina ,a trcut masina de langa mine de trecerea de pietoni si in momentul in care am vrut sa trec a coborat o mamica cu carucioru de pe trotoar. Ma oprit agentul de politie si mi-a retinut permisu pt. neacordare de prioritate.Eu am opservat pietonul dar ertam deja cu botul masini pe trecere,daca opream,trebuia sa opresc pe trecere si acel pieton trebuia sa ma ocoleasca.Ce imi sugerati sa fac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anton25 , utilizator 18:07, 11 Noiembrie 2011
Nu este specificat in pv de vreo camera video si nici nu este semnat de martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv pentru neacordare prioritate pietoni dromy dromy Astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor, din punctul meu de vedere incorect. Ma deplasa pe DN1 m in Saftica ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat virgilkis virgilkis Buna ziua,permisul suspendat pe 30 de zile. neacordare la trecere de pietoni, politistul era cu spatele nu, a vazut evenimentul, 2 benzi pe sens , 2 masini ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate trecere pietoni andrei987ro andrei987ro va expun urmatoarea speta: Am fost oprit de un echipaj de politie, iar dupa ce i-am prezentat actele mi-au spus ca mi se retine permisul pentru 30 zile ... (vezi toată discuția)