avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere

Am si eu o intrebare. Am avut o prietena care avea 16 an, parintii ei vor sa depuna plangere impotriva mea, pe motiv de corupere de minori, eu cu ea nu am intretinut relatii sexuale si ea este inca virgina. Se poate ca eu sa patesc ceva in acest caz? Astept un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Marian91 , utilizator 20:05, 10 Noiembrie 2011
atata vreme cat este virgina, si un certificat medico-legal confirma acest aspect...nu aveti nici o teama.
dovada de la medic ca este virgina va dovedi nevinovatia dumneavoastra
Art 198 cod penal raportul sexual cu o persoana de sex femenin care nu a implinit varsta de 14 ani se pedepseste...

Din precizarea dvs persoana in discutie "avea 16 ani",astfel incat ,nu intra sub incidenta articolului mentionat
Daca nu ati intretinut relatii sexuale,cu atat mai bine pentru dvs
din ce am vorbit azi cu fata, la medicina legala i sa prescris precum ca ar avea leziuni minore, dar nu ca nu ar fi virgina....conteaza acest aspect? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca au trecut 10 ani se mai poate depune plangere? tasianastasia tasianastasia Am 27 ani, la varsta de 14 ani am trecut printr-o situatie mai dificila, am avut un prieten cu care am intretinut relatii sexuale la acea vreme .. intrebarea ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuala c o minora cocococo cocococo daca as avea o relatie sexuala cu o fata ea are 15 ani mai are putin si face 16, cu acordul ei adica si ea isi doreste acest lucru, nu e virgina , iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)