Am 27 ani, la varsta de 14 ani am trecut printr-o situatie mai dificila, am avut un prieten cu care am intretinut relatii sexuale la acea vreme .. intrebarea mea este daca dupa atatia ani se mai poate depune plangere imporiva lui pentru corupere de minori ?
S-a prescris fapta respectiva,chiar daca la varsta respectiva discernamantul dvs era redus aveati posibilitatea formularii unei plangeri la 16 ani sau la 18 varsta majoratului.Nu-mi permit sa va raspund mai caustic pentru ca nu cunosc situatia dvs si problemele de viata dar intrebarea dvs imi starneste totusi un zambet.Chiar daca nu era prescrisa fapta respectiva ce doreati sa obtineti dupa 10 ani daune morale pentru pierderea virginitatii,tragerea la raspundere penala a fostului prieten?:-/
Corupere
Marian91
Am si eu o intrebare. Am avut o prietena care avea 16 an, parintii ei vor sa depuna plangere impotriva mea, pe motiv de corupere de minori, eu cu ea nu am ... (vezi toată discuția)
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori ?
a1Me
Daca baiatu si fata au amandoi 17 ani si au intretinut relatii sexuale familia ei il poate da pe baiat la corupere de minori, am intretinut relatii sexuale cu ... (vezi toată discuția)