avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... limba straina la IMM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

limba straina la IMM 2012

Stie cineva daca este sigur ca se va da o proba de limba straina la examenul de admitere INM in 2012? Stiu ca si prin 2008 erau astfel de zvonuri si pana la urma nu s-a mai dat .
Cel mai recent răspuns: me-alina , utilizator 09:20, 11 Noiembrie 2011
proba de lb straina este de mult timp vehiculata ca o posibila proba de ex inca de pe cand dl. Salagean conducea INM, fapt pe care personal l-a instituit in anumite intalniri oficiale cu cadrele unor universitati si cu studentii lor.
in programul propus de organizatoti pt 2011-2012, este si un material depre admitere la institut in format power point pe site-ul INM, s-a pus in discutie, nu se stie exact decat pana la publicarea tuturor datelor pt ex din anul respectiv, introducerea unei probe de lb straina, engleza sau franceza pt a preantampina eventualele obstacole ale viitorilor auditori de just in interpretarea unor texte, spete jur comunitare. se vorbea in acel material si de introducerea unor spete in probele de ex si de niste modificari procentuale in calculul mediei de admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2012 AndreiBurti AndreiBurti Buna Stie cineva cand va fi examenul de admitere INM anul viitor? Si chiar va fi si limba straina??? Multumesc:D (vezi toată discuția)
Schimbarea modului de admitere in magistratura avocat33 avocat33 Buna ziua,as dori sa deschidem un subiect vis a vis de admiterea in magistratura,mai exact ce s-ar putea schimba in privinta examenelor de admitere ,cat si ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)