avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost sanctionat contraventional in Spania si mi-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost sanctionat contraventional in Spania si mi-a fost retinut autoturismul

Am fost sanctionat contraventional in Spania de catre politie in mod ilegal, in opinia mea, si mi-a fost retinut autoturismul pana am achitat amenda. Unde as putea contesta amenda si care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:25, 13 Noiembrie 2011
intrebati un avocat spaniol deoarece legea aplicabila este cea spaniola.
intrebarea era daca pot face ceva de aici din tara. Daca am dat ceva bani pe amenda nu cred ca este cazul sa mai achit si un onorariu consistent unui avocat spaniol#-o
nu se poate face nimic in Romania asa cum nici cei din Spania nu pot face nimic in caz de amenda aplicata in Romania. este o problema strict nationala.
bineinteles ca nu se poate face nimic in Romania dar se poate face ceva DIN Romania. Intrebarea era cu privire la procedura contestarii unei sanctiuni contraventionale in Spania ( unde se introduce, termen de depunere etc)
si raspunsul este acelasi: cine poate sti mai bine legea spaniola decit un avocat spaniol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Minor fara pasaport in strainatate stefanspania stefanspania Va rog sa-mi raspundeti la situatia descrisa . Minorului de 4 ani se afla in cu mama in in strainatate si i s-a expirat viza atit in pasaportul meu ... (vezi toată discuția)