avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat costa toate taxele notariale in cazul transferului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat costa toate taxele notariale in cazul transferului unui apartament?

Veau sa va intreb,cat ma costa pe mine petrecutul apartamentului de pe numele ei pe numele meu?
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: pietrelevorbesc , utilizator 13:32, 11 Noiembrie 2011
Am rugamintea sa cititi intrebarea adresata noua si sa o reformulati in asa fel incat sa fiti mai explicit.
Petrecutul apartamentului va costa...daca pretul e lasat mai jos la valoarea grilei din expertiza imobiliara pentru uzul notarilor. Vanzatorul este obligat sa plateasca si impozit pe tranzactie... In rest dupa ce ati incheiat contractul puteti sa petreceti in apartament ...fara insa a perturba linistea locatarilor!=D>
@pietrelevorbesc

Ati inceput discutia aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Continuati sa puneti intrebari in acelasi topic daca vreti sa lamuriti ceea ce va intereseaza.
Faceti click pe linkul pus mai sus, folositi butonul Raspunde si postati acolo intrebarea aceasta.

Multumesc.
Scuzati limbajul meu neadecvat!
Am dorit sa intreb urmatorul lucru:in afara de onorariul notarial pentru antecontractul de vanzare-cumparare;de taxa de intabulare;de impozitul catre stat al tranzactiei,acel 3% pt ca vanzatorul detine apartamentul de numai 1 an(impozitul am convenit sa il achit eu);de taxa evaluatorului;de taxa energetica a apartamentului;de cele trei rate lunare care trebuiesc platite intr-un depozit separat la banca(cumpar apartamentul prin programul Prima Casa);de 5% din valoarea apartamentului(avansul catre vanzator),ce plata nu am specificat sau am omis-o pe care trebuie sa o mai achit???
Va multumesc mult pentru intelegere si ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale prima casa mia_livia mia_livia Buna ziua.Imi spuneti,va rog,taxa notariala pentru antecontractul de vanzare- cumparare cu avans de 3000 de euro este platita de cumparator sau de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)
Prima casa - ce costuri suporta cumparatorul la incheierea contractului de vanzare-cumparare? serbanramona82 serbanramona82 Buna, as vrea sa imi cumpar un apartament, valoarea lui fiind de 34.000 euro. Aceast apartament il cumpar prin intermediul unei agentii imobiliare. Ma poate ... (vezi toată discuția)