pot merge pe somatie de plata ca sa recuperez de la un fost angajat (a plecat cu 55 b) o suma de bani pe care a primit-o de la firma pt o deplasare si pt care nu a adus decont ?
Litigiile intervenite intre un angajat si angajator se solutioneaza de tribunal, sectia litigii de munca si asigurari sociale, in bucuresti este sectia a VIII-a.
Pentru somatia de plata competenta este judecatoria.
da angajaul a plecat cu nota de lichidare,ulterior s-a constatat ca nua adus decontul de cheltuieli pt o suma de 2000 ron. pt. Denisas Stiu care este competenta in cz litigiilor de munca,ma intrebam daca pot folosi somatia de plata pentru recuperarea prejudiciului
compartimentele personal si contabilitate sunt separat si nu s-au informat unii pe ceilalti de plecarea respectivei persoane(care nu era gestionar) ,dar exista documentul de incasare a sumei de bani semnat de acesta prin care pot dovedi ca a ridicat banii de la casierie.
Nota de lichidare
aaax
buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie : In urma cu 2 ani au incetat raporturile de munca cu fostul anagajator de comun acord, am nota de lichidare semnata ... (vezi toată discuția)
Fals in acte
Maria16100
Buna ziua,
Am fost angajat detasat in Franta pana in 08.12.2018.
Actele de demisionare le-am obtinut in mai multe transe a durat pana la sfarsitul luni ... (vezi toată discuția)