avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fals in acte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fals in acte

Buna ziua,

Am fost angajat detasat in Franta pana in 08.12.2018.
Actele de demisionare le-am obtinut in mai multe transe a durat pana la sfarsitul luni aprilie 2018, cu interventia inspectiei muncii.

Am o Nota de lichidare pe care este indicat ca nu datorez nici un ban.

Am primit o pagina somatie pe care scrie ca conform decontului semnat de mine in decembrie 2018, sa restitui suma x. Mai indica in somatie ca decontul este in plic iar in plic nu e nici un decont!

Ma instiinteaza ca toate costurile vor fii asumate de catre mine deoarece mi s-a reclamat si am ales sa omit demersurile. Ceea ce nu este adevarat ultima intretinere cu fostul patron a fost pe 1 mai 2018 cand le am retransmis Nota de lichidare semnat de mine.

Nu am semnat nici un decont in 2018 avand in vedere ca nu mai avem nici o colaborare, si nici macar in 2017 pentru ca intreprinderea m-a neglijat nu a raspuns la emaiul meu.

As dori sa stiu daca intreprinderea are dreptul sa semneze in locul meu cu o captura de ecran a semnaturi mele avand in vedere ca nu mai sunt angajatul lor?

As dori sa stiu daca pot sa réclame bani , avand in vedere ca au intocmit dupa 6 luni dupa demisionare o Nota de lichidare pe care nu au indicat ca le datorez bani?

Au dreptul sa refaca o nota de lichidare datata la data demisionari 08.12.2017 ?

Cu stima,
Maria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 11 Octombrie 2019
Angajarea raspunderii patrimoniale a unui salariat se poate face in termen de 3 ani de la data producerii pagubei ... nu le platiti nimic si asteptati sa va dea in judecata , unde veti depune nota de lichidare pe care este indicat ca nu datorati niciun ban...in acest caz, instanta va decide cine are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata? oti oti pot merge pe somatie de plata ca sa recuperez de la un fost angajat (a plecat cu 55 b) o suma de bani pe care a primit-o de la firma pt o deplasare si pt care ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba ContSters56278 ContSters56278 In cazul in care am un salariat caruia i s-a dat o suma de bani pentru a achizitiona un bun pt. firma (i s-a eliberat suma ca avans pentru care a si semnat ... (vezi toată discuția)
Somatie birmaneza birmaneza Daca s a primit o somatie si au semnat de primire un fost vecin,deoarece debitorul este decedat de 9 ani , ce se intimpla mai departe ,ce efecte se produc,vor ... (vezi toată discuția)