avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa conduc pana imi ridic permisul de la politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa conduc pana imi ridic permisul de la politie?

Am depus permisul in data de 11 octombrie a.c. la politie, pe 12 octombrie a.c. am dat examenul pentru reducere de la 90 la 30 de zile si am luat 15 puncte.
Am fost la politie si mi s-a zis ca de pe data de 11 noiembrie pot sa conduc si sa ma duc sa ridic permisul. pot sa conduc pana imi ridic permisul sau trebuie intai sa-l ridic si dupa aceea sa conduc?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 11 Noiembrie 2011
Pt lipsa documente pt control, nu veti fi sanctionat cu puncte penalizare, ci doar cu puncte amenda.. in numar de 6.. adica 402 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e mai bine ? gibi gibi Prietena mea a primit acasa o "citatie" care ii cere sa declare cine a condus autoturismul ei pe raza judetului Ploiesti in ziua X (ea nu are carnet de ... (vezi toată discuția)
Infractiune la regimul circulatiei miriamm1 miriamm1 buna seara...acum cateva luni am fost cu un prieten pe un scuter .scuterul era neinmatriculat si nici unu din noi nu avea permis de conducere.am primit o ... (vezi toată discuția)
Cu permisul suspendat? adriano88 adriano88 efectuam o depasire peste linia continua am fost filmat , de catre politisti oprit imediat ,sanctionat cu luarea permisului pe 30 zile dar permisul nu il aveam ... (vezi toată discuția)