avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Infiintare pf sau societate familiala daca nu este ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Infiintare pf sau societate familiala daca nu este platit impozitul pe imobil

la adresa unde locuiesc nu avem impozitu platit de 2 ani propietarul este mama .........se poate sa fac acte pentru un pf sau familiala daca nu este platit la zi ?
Cel mai recent răspuns: ioanmarin , utilizator 21:37, 11 Noiembrie 2011
da,se poate n are legatura cu impozitul
a vrut sa facu un cumnat .... si ia cerut sa aiva impozitu platit acum 1an sau doi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere unei mosteniri claudiamary claudiamary Buna ziua as avea si eu o intrebare: parinti mei sunt decedati de 8 respectiv 11 ani eu mai am un frate, in urma parintilor mei au ramas 2 case una in orasul ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina mario22 mario22 In 2009 am cumparat o masina,stiam ca in termen de 30 de zile trebuie sa o inmatriculez pe numele meu,doar ca in momentul in care am vrut sa fac acest lucru mi ... (vezi toată discuția)
Obligat sa platesc impozitul doar pentru ca avem adresa comuna ContSters410192 ContSters410192 Zilele trecute mama mea a mers la primarie sa scoata un fiscal pentru casa pentru a putea face succesiunea dupa bunica mea. Cand a ajuns acolo, o doamna ... (vezi toată discuția)