In 2009 am cumparat o masina,stiam ca in termen de 30 de zile trebuie sa o inmatriculez pe numele meu,doar ca in momentul in care am vrut sa fac acest lucru mi s-au adresat urmatoarele:fostul proprietar nu are platit impozitul pe mai multe masini,drept urmare pana nu isi achita datoriile la finante nu se poate face nimic.Contractul de vanzare cumparare a fost facu in prezenta a 2 martori,nefiind inregistrat la un notar.Mentionez faptul ca masina avea o defectiune si nu s-a putut circula cu ea.Asteptand ca fostul propietar sa isi plateasca impozitul,nu am reparat masina.Dupa 2 ani fostul proprietar mi-a cerut sa platesc impozitul pe masina,doar ca am primit acelasi rasp:nu puteti achita impozitul pe masina respectiva decat in momentul in care proprietarul achita integral.Eu intre timp am vandut masina mai departe tot print-un contract vanzare-cumparare in prezenta a 2 martori.Daca exista riscuri,care ar fi acestea?Pt ca fostul proprietar doreste radierea masini.Nu se stie daca masina a fost reparata si se circula cu ea,sau a fost dusa intr-un centru de colectare al fierului vechi.
Avand in vedere ca tranzactionarea auto a fost realizata prin act de mana-neautentificat,este de preferat sa solutionati amiabil cu proprietarul de drept al auto
Achitati c/v impozit cat ati detinut auto