avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare autoturism

Buna ziua,
Am vandut un autoturism si am facut actul de vanzare cumparare, am radiat masina din evidentele fiscale si am scos pentru cumparator un certificat fiscal ca sa o inscrie, dar cumparatorul ma evita de 6 luni pentru ca nu are bani sa inscrie masina.Eu trebuia sa merg si la politie cu actele?Mai trebuie sa fac ceva sa nu ma trezesc cu amenzi pe numele meu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 11 Noiembrie 2011
Contactati personal SPR evidenta autoturisme , probati cu documentele incheiate instrainarea autoturismului ,urmand ca autoritatea sa desfasoare masurile necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism de la politie laszlorobert laszlorobert buna ziua , am vandut o masina de o luna de zile , noul cumparator nu sa mai prezentat pentru radiere , eu pe baza contractului de vanzare cumparare am radiat ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)
Autoturism vandut, dar neinmatriculat pe noul proprietar adumitroaie florin adumitroaie florin Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in situatia in care am vandut o masina unei persoane, am un PV de vanzare cumparare, l-am scos din evidenta ... (vezi toată discuția)