avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatia in contencios administrativ fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatia in contencios administrativ fiscal

Contestatia trebuie sa cuprinda obligatoriu si temei de drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 18 Noiembrie 2011
Contestatia se formuleaza doar in scris si va cuprinde in mod obligatoriu:
- datele de identificare a contestatorului;
- obiectul contestatiei;
- motivele de fapt si de drept;
- dovezile pe care se intemeiaza;
- semnatura contestatorului sau a imputernicitului acestuia, precum si stampila in cazul persoanelor juridice. Dovada calitatii de imputernicit al contestatorului, persoana fizica sau juridica, se face potrivit legii.
Pe actiunea in restituirea taxei de poluare ce scriu ca temei de drept, ptr ca contestatia pe codul fiscal se face in termen de 30 de zile, ori la mine au trecut doi ani?
victoriada a scris:

Pe actiunea in restituirea taxei de poluare ce scriu ca temei de drept, ptr ca contestatia pe codul fiscal se face in termen de 30 de zile, ori la mine au trecut doi ani?

art. 90 al. 1 din Tratatul Instituind Comunitatea Europeana , art. 148 al. 2 si 4 din Constitutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie impunere cass pentru suma de 468 lei , instituita abuziv madalina.lacatus madalina.lacatus Cum se poate face o contestatie,care este baza legala, pentru a contesta decizia de impunere de la ANAF , care pentru un venit de 12 realizat in anul 2012, se ... (vezi toată discuția)
Contestație decizie impunere anaf pascuc pascuc Am primit zilele trecute o decizie de impunere pe anul 2012, emisă în decembrie 2014, în care mi-se spune că am de plătit 468 lei contribuții la ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Pilu Pilu Buna seara. As fi profund recunoscator daca mi-ar trimite cineva un model de cerere de chemare in judecata pentru restituirea taxei de poluare. Si catre cine ... (vezi toată discuția)