avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie decizie impunere cass pentru suma de 468 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie decizie impunere cass pentru suma de 468 lei , instituita abuziv

Cum se poate face o contestatie,care este baza legala, pentru a contesta decizia de impunere de la ANAF , care pentru un venit de 12 realizat in anul 2012, se instituie plata cas-ului de 468 /AN?Mentionez ca aceste venit nici macar nu s-a incasat , in decizie scrie venituri din investitii si fiind vorba despre mama mea care nu a lucrat niciodata nicaieri , nu pot accepta sa platesc asa ceva!!!!!!!!!!Nu aveam de unde sa stiu ca trebuie sa declar aceste venituri in moment ce nu am primit niciodata nimic .
In aceasta situatie sunt foarte multe persoane si trebuie factu ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 3 Mai 2015
Contestaţia se formulează în scris şi va cuprinde:
a) datele de identificare a contestatorului;
b) obiectul contestaţiei;
c) motivele de fapt şi de drept;
d) dovezile pe care se întemeiază;
e) semnătura contestatorului sau a împuternicitului acestuia, precum şi ştampila în cazul persoanelor juridice. Dovada calităţii de împuternicit al contestatorului, persoană fizică sau juridică, se face potrivit legii.

Contestaţia se va depune în termen de 30 de zile de la data comunicării actului administrativ
fiscal, sub sancţiunea decăderii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație decizie impunere anaf pascuc pascuc Am primit zilele trecute o decizie de impunere pe anul 2012, emisă în decembrie 2014, în care mi-se spune că am de plătit 468 lei contribuții la ... (vezi toată discuția)
Contestatia in contencios administrativ fiscal victoriada victoriada Contestatia trebuie sa cuprinda obligatoriu si temei de drept? (vezi toată discuția)
Anaf - cass retroactiv pentru anul 2010 irina29 irina29 Buna ziua, Am primit de la ANAF Constanta un plic ce contine 2 foi - una numita somatie si una titlu executoriu. Ambele ma anunta, foarte sumar, intr-un ... (vezi toată discuția)