avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara neachitata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara neachitata

Am o sentinta definitiva prin care fostul sot este obligat sa plateasca o pensie alimentara majorata. Sentinta s-a dat de un an si el refuza sa plateasca pensia majorata, dar lunar trimite suma nemajorata. Ce pot face pt. a-l obliga ? Mentionez ca lucreaza fara forme legale, s-a stabilit plata pensiei minime si nu pot pune proprire pe nimic.
Cel mai recent răspuns: ramosim , utilizator 11:02, 15 Noiembrie 2011
Mergeti la un executor judecatoresc cu noua hotarare judecatoreasca.Cheltuielile ocazionate de executare vi le veti recupera de la fostul sot si pensia restanta.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Va multumesc pentru raspuns. Asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii privind majorarea pensiei de intretinere pt. un minor ramosim ramosim Urmeaza sa mi se elibereze o sentinta de la Curtea de Apel(nu inteleg de ce nu se comunica#-o) prin care s-a stabilit majorarea pensiei de intretinere pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire m_ariana m_ariana Buna ziua Am divortat de curand, iar in urma divortului fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere ptr 2 copii minori . A trecut o ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)