avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea hotararii privind majorarea pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea hotararii privind majorarea pensiei de intretinere pt. un minor

Urmeaza sa mi se elibereze o sentinta de la Curtea de Apel(nu inteleg de ce nu se comunica#-o) prin care s-a stabilit majorarea pensiei de intretinere pentru copilul meu minor. Aceasta majorare s-a stabilit de un an, la Judecatorie si a ramas neschimbata. Doar ca fostul sot refuza sa plateasca pensia majorata si lunar achita pensia nemajorata. Drept ca nu a primit de la Curtea de Apel sentinta, pentru ca nu se comunica, dar are sentinta de la Judecatorie. Mai am de recuperat si ch de judecata pentru ca a facut apel si recurs, ...dar degeaba=D>:P , iar eu am platit avocati in loc sa platesc cursurile de sport ale copilului. Ce pot face pt a -mi recupera banii din urma de pensie si pt a-l obliga sa plateasca pensia majorata cf sentintei? Cu deosenita consideratie.
Cel mai recent răspuns: ramosim , utilizator 11:03, 15 Noiembrie 2011
sa solicitati investirea cu formula executorie a hotararii de majorare si sa o puneti in executare, blocand salariul sotului pana la achitarea integrala a sumelor datorate dvs ptr copil si ptr cheltuielile de judecata
Va multumesc pentru ajutor. Asa voi face. Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neachitata ramosim ramosim Am o sentinta definitiva prin care fostul sot este obligat sa plateasca o pensie alimentara majorata. Sentinta s-a dat de un an si el refuza sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Cum se face o plangere la parchetul de pe langa tribunal dannyelson dannyelson Buna ziua, am o sentinta civila executorie, prin care fosta sotie trebuie sa-mi plateasca o suma de bani, pensie alimentara, incepand din data inaintarii ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .s-au facut trei ani de cand am divortat si fostul sot nu a platit pensia alimentara pt cei doi copii cara au rezultat din casatorie .l-am dat din ... (vezi toată discuția)