avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare poprire fidejusor
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare poprire fidejusor

In contractul bancar incheiat pe deoparte de catre banca si partile respectiv imprumutatul, co-debitorul, fidejusorul in care acestia sunt solidari ptr neplata datoriei, se poate interprinde o actiune ptr contestatie poprire (ptr fidejusor) avand in vedere beneficiul de discutiune si diviziune (daca mai poate fii invocata din moment ce este solidar) ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 11:13, 11 Noiembrie 2011
Beneficiul de discutiune nu poate fi invocat daca fidejusorul s a obligat solidar cu debitorul principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe popriri asupra unor venituri diferite pentru recuperarea aceleiasi creante. e corect sau este un abuz? jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea speta. Este posibil ca aceeasi creanta sa fie recuperata de catre creditor (banca) prin ... (vezi toată discuția)
Girant poprit, titular de credit....bine-mersi ! simovi simovi Povestea e urmatoarea. Tocmai am fost anuntat de departamentul resurse umane de la unitatea unde lucrez ca mi s-a infiintat o poprire pe salar in urma ... (vezi toată discuția)
Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)