Buna ziua!
Am nevoie de cateva lamuriri inainte de a demara procedura.
Este vorba de un cvc pt un imobil. La semnare s-a achitat doar o parte din pret, restul urmand sa fie platit ulterior, pana la un termen care a expirat. Eu doresc executarea contractului iar nu rezilierea lui, astfel incat vreau sa demarez executarea cumparatorului pt restul de pret. Procedura prealabila a fost indeplinita.
Am mers la un executor care a zis ca ma ajuta, numai sa il investesc inainte. Care este instanta competenta sa investeasca actul? Procedura este ca la investirea unei hotarari sau difera?
Va multumesc!
contractul nu se investeste deoarece este deja titlu executoriu iar cf art 374 ind 1 CPC coroborat cu art 67 din legea 35/1996 nu este necesara investirea.
mergeti la un executor ma competent profesional si incercati sa utilizati privilegiul vinzatorului care in mod sigur este intabulat in CF si deci puteti purcede la executarea silita a imobilului vindut.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bilet la ordin
VILISOR
am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)