avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Servicii stomatologice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Servicii stomatologice

Se pot inregistra cheltuielile de la stomatolog ale unui angajat pe firma la care lucreaza?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:03, 11 Noiembrie 2011
da, daca in contractul de munca, anexa la contract sau act aditional se specifica aceasta facilitate

angajatul isi va deconta cheltuiala la stomatolog sau merge la cabinetul unde firma are contract in acest sens
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
eu_inginer, utilizator
Angajatorul poate stabili cu salariatul anumite beneficii suplimentare de care poate beneficia acesta din urma. Insa, unele dintre acestea pot fi considerate nedeductibile fiscal.

Consider ca cele mentionate mai sus (cheltuielile de la stomatolog ale unui angajat) intra in aceasta categorie, a cheltuielilor nedeductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli profesionale mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu cheltuielile profesionale. Un agajat si-a cumparat ochelari (lucreaza la calculator) si ne-a adus factura sa ... (vezi toată discuția)
Chirie si utilitati platite de angajator pentru salariat vyo33 vyo33 O societate a inchiriat un imobil pentru un salariat si a inregistrat cheltuieli cu chirii, precum si cheltuieli cu utilitatile (intretinere, energie ... (vezi toată discuția)
Rca masina pe cabinet de avocat dumitru2000 dumitru2000 cabinetul de avocat foloseste gratuit masina unei firme in baza unui ctr comodat poate cabinetul sa plateasca RCA si sa-si deduca aceasta ... (vezi toată discuția)