buna
va rog daca se poate sa ma ajutati cu o parere
daca am bunuri pe numele meu, imobile si o firma, pe care le detin de cativa ani, in situatia in care ma casatoresc aceste bunuri intra la partaj?
banii care ii am in banca anterior casatoriei, la fel, o sa intre la partaj in caz de divort?
si o ultima intrebare, pe unul din imobile am un credit care urmeaza sa il platesc pe parcursul casatoriei
intra la partaj doar imobilul pentru care platiti credit in timpul casatoriei. pentru restul imobilelor celalalt sot poate sa aiba doar un drept de creanta pentru imbunatatirile pe care le-ati facut impreuna pe parcurs
La partaj nu intra nici macar acela care este in perioada de credit. Sotul va avea un drept de creanta pentru partea lui de contributie la plata imobilului si pentru alte imbunatatiri aduse imobilelor.
Puteti incheia inainte de casatorie ori dupa o conventie matrimoniala in care sa stabiliti ce - cine are.
Juridic
nikmircea
vreau sa stiu daca am achizitionat o locuinta eu si sora mea, dupa care eu m-am casatorit si stau in locuinta cu sotul dar fara sora mea, in caz de partaj el ... (vezi toată discuția)
Partaj
cri_xtina
Sunt in divort de sotul meu,pe 21 mai am termen.As vrea sa stiu in caz de partaj daca sotul poate avea pretentii asupra apartamentului detnut dinainte de ... (vezi toată discuția)