avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate anulata de INEMRCM
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate anulata de INEMRCM

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema, un beneficiar de pensie de invaliditae grad III a fost revizuit de catre comisia de expertiza de la Institutul National de Expertiza Medicala .... i-au scris in fisa ca este bolnav de toate bolile pe care le-a avut de la inceputul pensionarii si ca trebuie sa urmeze tratamentele in continuare dar i-au ridicat dreptul al pensia de invaliditate si au refuzat sa ii scrie in decizia respectiva ca este apt de munca... ar vrea sa faca contestatie ca are dreptul asa scrie si pe decizie dar nu stie unde sa se adresez dat fiind faptul ca a fost revizuit de la acest magnific institut... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 22:58, 11 Noiembrie 2011
contestatia se depune la cabinetul medicului expert care l-a evaluat si a emis decizia. i se va da un nr de inregistrare si va fi chemat in fata unei comisii de evaluare. daca nici decizia comisiei nu il multumeste se va adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare expertiză medicală popapaula86 popapaula86 Buna ziua. Se poate contesta o expertiza medicala a capacitatii de munca? Metionez ca am fost la expertiza in urma unui accident de munca pentru pierderea ... (vezi toată discuția)
Anularea pensionarii medicale- care sunt pasii legali de contestare ContSters159341 ContSters159341 Am fost pensionata gradul II de invaliditate din aprilie 2004. In acest an am fost chemata in iunie la Institutul de expertiza medicala din Panduri , unde am ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, recuperarea capacitatii de munca ContSters127042 ContSters127042 tatal meu a iesit la pensie in urma cu 10 ani pe caz de boala; a racit puternic la plamani si a fost suspect de TBC (desi nu e fumator si nici nu bea); s-a ... (vezi toată discuția)