avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului

In luna iulie mi-a fost retinut permisul pentru alcool + dosar penal. Recent procurorul mi-a spus ca imi va da NUP. Ce acte imi trebuiesc sa-mi iau permisul inapoi de la politie??
ordonanta de neincepere a urmaririi penale
Asteptati sa primiti rezolutia - nu ordonanta - de neincepere a urmaririi penale, asteptati sa ramana definitiva si apoi va prezentati cu ea la Serviciul permise, va vor spune ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala - conducere cu permis suspendat - 2 dosare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, o informatie referitoare la urmatoarea speta : S-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile pentru cumul ... (vezi toată discuția)
Art 278 c penal liliana szilagy liliana szilagy am o neclaritate: daca o persoana a facut o reclamatie impotriva unei persoane in temeiul art 215 ind 1 (inselaciunea), procurorul a emis o ordonanta de ... (vezi toată discuția)
Decizie de nup, dar totusi trebuie sa stau 90 de zile. este posibil? skumpikaus skumpikaus in iulie 2009 mi s-a facut un dosar din oficiu, ca cica, conduceam fara permis in momentul in care am luat o amenda pentru centura. am fost la ... (vezi toată discuția)