avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata unei datorii la furnizor cablu tv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata unei datorii la furnizor cablu tv

mamei ia venit o hirtie de la o firma de recuperari pentru o datorie de 140 daca nu aluat legatura cu ei si nici nu aplatito si nu are de gind sa o plateasca ce i se poate intimpla
Cel mai recent răspuns: ZeosSupreme , utilizator 23:55, 11 Noiembrie 2011
Va fi executata silit.
Daca a primit somatie de plata, dar nu a raspuns,in final ,recuperatorul va starui in etapele de executare silita
E foarte probabil ca nu i se va intampla nimic. Suma poate fi recuperata doar in urma unui proces , prin executare silita. Suma fiind insa derizorie este foarte posibil sa nu se intample nimic.

Societatile de recuperat creante trimit aceste scrisori la intimidare... cine e fraier plateste... cine nu plateste, asta e...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la banca fara ipoteca anemari56 anemari56 prietena mea a luat un imprumut de la banca pt.nevoi personale cu buletinul acum 6 ani.Din cauza ca a ramas fara loc de munca nu a mai putut restitui ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)