avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... imprejmuire parcare privata a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

imprejmuire parcare privata a blocului

Buna seara,

As vrea sa stiu care sunt pasii ce trebuiesc parcursi pentru a efectua o imprejmuire a parcarii private a blocului: gard, poarta acces, etc. Mai exact incepand de la acordul de principiu al asocitiei...ce trebuie facut pentru al obtine...sedinta in adunarea generala...proiect...autorizatie de la primarie... etc
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 09:03, 14 Noiembrie 2011
Demersurile la nivelul autoritatii publice locale le desfasurati dupa obtinerea hotararii din partea AG
Cand detineti hotararea din partea AG adresati cerere catre serviciul specializat din cadrul primariei,care urmeaza sa analizeze ,sa verifice la fata locului si sa dispuna masurile legale
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
ynocentta, utilizator
dar sinteti sigur ca parcarea este privata si terenul nu apartine primariei de care apartineti ?
Daca este privata efectuati demersurile de achizitionare si instalare a gardului si a portilior de acces...

Daca este o banala parcare rezidentiala atunci face parte din domeniul public al unitatii adm-terit de care apartineti si nu cred ca o veti imprejmui prin niciun demers
Primul si cel mai important pas pe care treuie sa-l faceti este sa solicitati primariei emiterea unui Certificat de urbanism pentru "Realizare parcare privata".
In baza actelor care vi se vor cere pentru emiterea Certificatului de urbanism, puteti cunoaste conditiile concrete de realizare sau, dupa caz, imposibilitatea realizarii/realizarii cu conditii dpv urbanistic a obiectivului pe care vi-l propuneti.
Tot certificatul de urbanism va stabili si care sunt avizele obligatorii pentru realizarea obiectivului, printre care este posibil sa se afle si cel de la asociatie.
este parcarea unui bloc de locuinte nou, privat, nu are nici o treaba cu domeniul public al primariei.

Alte discuții în legătură

Autorizație împrejmuire spațiu verde! Chabal Chabal Bună seara, Vă rog să-mi spuneți, dacă se poate, fără să faceți trimitere la vreo lege, dacă pentru a împrejmui spațiul verde din fața unui ... (vezi toată discuția)
Constructii ce pot fi efectuate pe un teren care este dat in concesiune Daniela Radu Daniela Radu Am si eu o intrebare: aveti idee care este actul normativ (numar, data aparitiei) care prevede ce tip de constructii pot fi efectuate pe un teren care este dat ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren ndbihor ndbihor As dori sa aflu ce conditii trebuie indeplinite si care este procesul prin care as putea concesiona teren de la primarie... Va multumesc anticipat! Cu ... (vezi toată discuția)