avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se mai poate iesi la pensie in 2012?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se mai poate iesi la pensie in 2012?

Buna seara! Am si eu o nelamurire: acum cateva zile s-a dat la stiri tv ca in parlament
s-a votat inghetarea pensiilor si a salariilor si mai ales anularea indemnizatiei de iesire la pensie , in 2012. Mama mea trebuie sa iasa la pensie de varsta in februarie 2012, asadar sa inteleg ca nu mai iese?
Va multumesc pentru rabdarea dvs, tuturor.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:07, 11 Noiembrie 2011
Mama dvs iese la pensie oricum daca are varsta nu mai primeste indemnizatia adica o suma de bani pentru iesirea la pensie pe langa pensie,avea dr si la asta acum nu o mai primeste si inghetarea inseamna ca nu mai creste punctul de pensie in 2010
Nu s-a schimbat nimic referitor la varsta de pensionare. Prin inchetarea pensiilor se intelege ca actualul cuantum al punctului de pensie ramane „inchetat” pana in 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata femei Ana Agapi Ana Agapi sunt nascuta in iulie 1957, am 35 ani de vechime din care 25.5 ani in grupa II. cand pot solicita pensie anticipata si care va fi penalizarea? multumesc. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala 4xtreme 4xtreme Buna ziua, Cand poate iesi la pensie un barbat nascut in mai 1951, cu o vechime in munca de 38 ani si jumatate (+ armata 1,5 ani in cazul in care acestia se ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie diverse diverse Buna. O persoana care are 30 de ani si 9 luni in campul muncii (fara grupe sau altele), femeie, nascuta in anul 1955, la ce varsta poate iesi la pensie? (vezi toată discuția)