avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de plata din partea unei sc de recuperari ...
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata din partea unei sc de recuperari creante

Am un credit d nevoi personale de 2000 ron,azi,vineri 11.11 am primit somatie de plata finala ,citez"in 48 ore trb achitat integral suma de 1800 ron" am mai putin pt ca am mai depus cat am reusit.intrebarea mea e:daca nu am posibilitatea sa achit mai devreme de 3 zile lucratoare,miercuri adica,ce se intampla? Va rog sunt foarte ingrijorata,astept raspuns...multumesc mult
Cel mai recent răspuns: simopisoi , utilizator 01:52, 12 Noiembrie 2011
pana miercuri fac rost d toata suma<doar sa nu fie prea tarziu...
Somatia acea este o frectie la picior de lemn. Platiti debitul dar sa stiti ca nu va pot executa doar cu acea somatie. Au nevoie de o hotarare a instantei.
era infricosator titlul 'somatie finala":)m-am linistit,multumesc mult..nu aveam somn.am lucrat 1an jumatate ca agent recuperari creante dar mi-am dat demisia inainte sa aflu mare lucru despre executarea silita :) multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie in legatura cu somatie executare silita! Ichabod Ichabod In data de 4 oct am primit somatie de plata in legatura cu un credit de nevoi personale. Sunt somat sa platesc suma de 15.000 ron plus 2000 ron executorul! ... (vezi toată discuția)
Datorii eos ksi ruxylove ruxylove buna ziua!sunt intr o situatie disperata!cei de la eos ksi mi au preluat datoria catre vodafone,am inceput deja de 2 luni achitarea datoriei,insa este destul ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)