avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cedo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cedo

cine stie sa-mi spuna "actual" - perioada de asteptare decizie Cedo "actual" 4,5,6 ani ?
- In cit timp se va pune in aplicare de la publicarea oficiala a hotararii ?
- Daca trebuie sa fac ceva personal avind in vedere ca nu mai am avocat pt aceasta cauza , adica daca trebuie sa fac ceva sau sa inaintez vre-un act la vre-o institutzie justitziara in vederea punerii in aplicare a hatararii Cedo ?
Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 13 Noiembrie 2011
Daca aveti o hotarare cedo in baza careia s-a admis plangerea dv,puteti face revizuirea hotararii pronuntate de instanta romana.
~ Conținut șters la cerere ~
Cum poti da statul in judecata la CEDO, daca ti-au fost incalcate drepturile
www.avocatnet.ro/content/art...
Stimate Doamne si stimati Domni , eu am depus plingerea la CEDO in 2008 , a fost admisa tot in acelasi an si bineinteles am trimis toate actele necesare care le-au cerut ei , deci.......

In concluzie , eu am cerut sfatul privintor la asteptarea actuala a hotararii Cedo si bineinteles demersurile ce trebuie avute loc in Ro dupa o eventuala decizie favorabila Cedo in favoarea mea
Deci ; -astea au fost intrebarile mele !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
piemu, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamurire vasile2013 vasile2013 In cazul in care mi-a fost admisa actiunea la CEDO pot solicita si ulterior- dupa aceasta data-, printr-o actiune interna repararea prejudiciului cauzat prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare interna definitiva casata de c.e.d.o lucian79 lucian79 daca dau statul roman in judecata,in urma unui proces penal unde s-a dat hot.definitiva de condamnare de 10 ani,iar curtea europeana gaseste ca s-au incalcat ... (vezi toată discuția)
Revizuirea unei hotarari judecatoresti in viziunea cedo cand se constata incalcarea drepturilor sau libertatilor fundamentale ale omului? rodica_post rodica_post Revizuirea unei hotarari judecatoresti interne ca urmare a constatarii de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului a unei incalcari a drepturilor sau ... (vezi toată discuția)